Evenemang

Skapar evenemang i ”Basetool för företag”

Logga in på basetool.com

• Klicka på ”Skapa innehåll” längst ner på sidan.
  • Välj Evenemang

• Fyll i evenemangets namn.
  • Fyll i Arena/Plats. Det finns tre alternativ att välja mellan.

Alt 1. Om du tidigare har skapat en verksamhet i Basetool t.ex. ett galleri eller en restaurang och det är på en av dessa platser evenemanget äger rum, kan du markera sidan här. Evenemanget får en koppling till den utpekade sidan och därmed kan besökaren få mer detaljerad information om platsen/arenan.

Alt 2. Sök upp någon annans befintliga arena i Basetool under ”Sök arena i Basetool”. Även här görs en koppling till den valda platsen/arenan och besökaren kan få mer information.

Alt 3. Ange arena/plats med enbart text. Texten kommer att synas men den kommer inte att vara kopplad till någon sida.

• Datum och tid
    Ange den/de dagar evenemanget kommer att äga rum.
    Du kan välja mellan att lägga till en hel period eller enstaka datum.
    Klicka på ”Lägg till tider” för att ange tiden när evenemanget äger rum.

• Beskriv evenemanget
    Berätta om evenemanget genom att fylla i ”Beskrivning” samt skriv en kort ”Sammanfattning”
    Lägg till minst en bild. Läs mer om bilder här.

Klicka på den runda menyknappen längst ner till höger för fler alternativ. T.ex bokningslänk, fakta, priser m.m.

Obs! Glöm inte att publicera när du är klar.

Läs artikeln ”Lägg till bilder på din presentationssida