Avsluta ditt abonnemang

Du kan när som helst avsluta ditt betalabonnemang i Basetool

1. Logga in på app.basetool.com
2. Klicka på toppmenyn (•••) och välj Hantera konto.

3. Klicka på Ändra abonnemang.

4. Välj Basetool Free i listan och klicka på Byt till Basetool Free

Din tidigare abonnemangs-plan fortsätter tills nästa faktureringsdatum då ditt konto växlas till den kostnadsfria Basetool Free versionen. Det mesta av ditt innehåll avpubliceras men kommer att finnas kvar i Basetool. Det innebär att om du själv inte raderar ditt innehåll så kommer informationen att finnas kvar i Basetool och du kan publiceras dina sidor igen om du vid ett senare tillfälle vill uppgradera ditt abonnemang.
Med Basetool Free visas endast kontaktuppgifter, kartposition, en bild samt öppettider.

Vill du inte synas med någon information alls ska du avpublicera eller radera samtliga sidor. Även vid detta val är det viktigt att nedgradera till abonnemangsformen Basetool Free för att förhindra framtida fakturor eller dragningar på kort.

Kontakta oss om du vill bli raderad helt och hållet från Basetool.