Avsluta ditt abonnemang

Du kan när som helst avsluta ditt betalabonnemang i Basetool

1. Logga in på app.basetool.com
2. Klicka på toppmenyn (•••) och välj Hantera konto.

3. Klicka på Ändra abonnemang.

4. Välj Basetool Free i listan och klicka på Byt till Basetool Free

Din tidigare abonnemangs-plan fortsätter tills nästa faktureringsdatum, då ditt konto växlas till den kostnadsfria Basetool Free versionen. Det mesta av ditt innehåll avpubliceras men kommer att finnas kvar i Basetool. Det innebär att om du själv inte raderar ditt innehåll så kommer informationen att kunna publiceras igen om du senare uppgraderar ditt abonnemang.