Lägg till en ny ämneskanal

Med hjälp av ämneskanaler kan du göra ytterligare filtreringar utöver kategorierna. Observera att du måste vara kanalredaktör för att kunna skapa en ämneskanal.

• Välj ”Administration” och klicka på ”Kanaler” i huvudmenyn.
  • Välj ”Öppna” vid önskad kanal.
  • Klicka på ”Kanalfunktioner” och välj ”Ämneskanaler”.

• Klicka på knappen vid ”Lägg till”.

• Vid ”Typ” väljer du "Global" alt ”Lokal”.
  • Välj önskat ”Område”, (ofta har man bara ett område).
  • Namnge ämneskanalen vid ”Namn”.
  • Klicka på Spara för att slutföra.

Efter att du sparat ämneskanalen kommer du att kunna välja den i samband med granskning eller när du ändrar egenskaper på en presentationssida.

Läs även artikeln: Lägg till eller ta bort ämneskanaler på en presentationssida.