Lägg till eller ta bort ämneskanaler på en presentationssida.

Oftast lägger man till eventuella ämneskanaler i samband med granskning av en presentationssida men du kan även göra justeringar i efterhand.

I samband med granskning:

• I granskaläget söker du upp fältet "Ämneskanaler".
  • Vid ”Typ” kan du välja mellan "Global" eller"Lokal ämneskanal". Obs. Välj även ”Område” om du valt lokal ämneskanal.
  • Bocka för önskad ämneskanal.
    Den/de valda kanalerna visas längst ner och har ett rött x efter namnet. Klicka på x:et om du vill ta bort ämneskanalen från presentationssidan.
  • Glöm inte att klicka på ”Godkänn” för att förändringen ska slå igenom.

Ta bort eller lägg till en ämneskanal på en redan publicerad presentationssidan.

• I er kanal väljer du ”Innehåll” i huvudmenyn och där ”Ändra Egenskaper”.

• Sök upp önskad presentationssida och klicka på "Visa".
  • För att lägga till en ämneskanal gör du på samma sätt som vid granskning. (Se högst upp på sidan).
    För att ta bort en ämneskanal från sidan klickar du på det röda x:et vid ämneskanalens namn.

Avsluta med att spara ändringen.

Läs även artikeln: Lägg till en ny ämneskanal