Registrera företag

Du som är kanalredaktör kan registrera och publicera Basetool Free företag.

Du hittar formuläret i Kanaladministration. Välj fliken Kanalfunktioner - Registrera företag.

I samband med att du registrerar företag lägger du till kontaktuppgifter, bild samt kartposition.

Vill företaget beskriva sin/sina verksamheter eller lägga till evenemang behöver de uppgradera till Basetool Business.
För att företagen själva ska kunna hantera sin information behöver du lägga till dem som användare på företaget.

Uppgradera till Basetool Business

Alt.1. När företaget ska stå för abonnemangskostnaden uppgraderar de till Basetool Business.
Företaget loggar in på app.basetool.com och aktivera sitt konto. Därefter kommer de att kunna välja abonnemangsform.

Alt.2. Sponsra företag - När ni står för abonnemangskostnaden sponsrar ni företaget med Basetool Basic.
Om du är kanaladministratör kommer du även se alternativet "Sponsra".
Klicka på "Hantera" och markera företaget som sponsrat. Spara.