Granska och godkänn publika evenemang (tips)

Tipsaformuläret ska främst användas för enstaka tips. De som arrangerar ett flertal evenemang under året, ska registrera sitt företag i Basetool och på så sätt få tillgång till hela verktyget och alla funktioner.

När någon skickar in ett evenemang via tipsaformuläret behöver ni godkänna det, samt knyta det till ett företag innan det betraktas som ett Basetoolinnehåll. Först när detta är gjort kan man publicera evenemanget.

Öppna er kanal och välj ”Innehåll” – ”Publika evenemang”.

Klicka på ”Visa” för att se den information som har skickats in.

Klicka på ”Godkänn” (eller neka) längst ner i formuläret.

Vanligtvis har de som skickar in ett evenemangstips inte något eget företag och därför placeras det på ett av er förvalt företag. Om det förinställda företaget inte är korrekt kan du ta bort det genom att klicka på det röda krysset och därefter söka upp det rätta företaget.

Klicka på "Ok".

När du gjort detta betraktas innehållet som Basetoolinnehåll. Du kommer automatiskt skickas till evenemangssidan som nu ligger på valt företag där den behöver publiceras.

Om du i efterhand behöver redigera evenemanget, söker du upp det via företaget där det är placerat. För att kunna göra detta behöver du vara områdesadministratör eller ha rättigheter till företaget.