Rekommendera andras Basetoolinnehåll.

Man kan med fördel rekommendera andras innehåll i Basetool. Om du t.ex. har en aktivitet, kan du ge besökaren rekommendationer till var man kan bo och äta i närheten. Detta kan öka intresset för ditt besöksmål och underlättar samtidigt för besökarens planering.

När du rekommenderar andras Basetoolinnehåll kommer det att visas en koppling från din sida till den sidan du rekommenderar. Har du en dialog med dem du rekommenderar kanske de också kan rekommendera ditt besöksmål.

1. Välj ”Dokument och länkar” i vänstermenyn.

2. Klicka på ”Lägg till rekommenderat Basetoolinnehåll” Lägst ner på sidan.

3. Sök upp den sidan du vill rekommendera och klicka på ”Lägg till”.

Du kan rekommendera flera.