Lägg till en företagsadministratör till ett befintligt företag

Ett företag kan ha flera företagsadministratörer som kan lägga till och redigera innehåll.

• Välj fliken Administration.
  • Om du har rättigheter till flera företag väljer du "Företag" i den blå menyn.
    Sök upp rätt företag och klickar på ”Hantera”.

•  För att lägga till fler användare klickar du på "Företag" i menyn och välj "Användare/Roller".
  • Gäller det en ny använder som ännu inte är registrerad i Basetool klickar du på "Bjud in användare" och fyller i e-postadressen, (e-postadressen blir användarnamnet).
    Den nya användaren kommer att få ett mail med instruktioner om hur man skapa ett lösenord.

• Gäller det en användare som redan finns i Basetool söker du upp användaren via "Lägg till användare".

• Sök upp och lägg till användaren genom att markera namnet i listan.
    Vid "Roll" väljer du "Företagsadministratör".

När användaren loggar in i Basetool kommer de att ha tillgång till företaget innehåll.